Skip to content

Tips voor verbazingwekkende seks

RESOURCE CENTER

Tips voor verbazingwekkende seks

We schrijven over hoe je ondubbelzinnig bent. We schrijven over hoe je de kwaliteit van seks met training kunt verbeteren.

En nu, herlezende blogs en het onderzoeken van het advies van de beroemdste seksologen, schrijven we over kleine regels voor grote en steile seks.

een. Gebruik je adem. Maar gewoon niet sopy en niet bladerde in de oren van een meisje als een hangerhond. Tijdens het proces van de adem van Preludes SOGRY, haar borsten, buik, palm, polsen en oren. Nou, regelen een kleine tsunami in de genitale regio. «Catastrofe» Ze zal graag dergelijke schalen waarderen.

2. Spreek open over je fantasieën. En je zult verrast zijn door hoe vreugdevol antwoord op je suggesties je kunt krijgen. Omdat als het zegt dat een vrouw in de geest is, dan zal niet elke man het beheersen. En het leven is te kort om te wachten op de eerste hints en stappen. Kerel jij of geen man.

3. Elke vrouw heeft een unieke fysiologie. En als er droog is, zoals in de woestijn van suiker, betekent het niet altijd dat je niet alles doet. Maar denk gewoon niet alles «Neerzetten» Op fysiologie. Gebruik smeermiddelen. Het is bewezen dat vrouwen veel groter plezier krijgen wanneer dit eenvoudige, maar effectieve dingen in seks wordt gebruikt.

4. Dames houden van oren, natuurlijk. En als je van een vrouw houdt, vergeet dan niet om aandacht te schenken aan deze hoortoestellen, want in de urine van de oren zijn er nogal groot aantal nerveuze uiteindingen, waarvan de stimulatie, velen veel plezier levert.

vijf. Draai haar naar haar rug, verwijder het haar uit de nek en een beetje bijt. En dan grijnzen, doorgaan met je zaken, alsof er niets was gebeurd. Ja, je bent mysterieus en verdomd sexy!

6. Spel met haar tieten — de goede weg. Tederheid wisselt af met stijfheid, maar houd je tanden niet te lang vast

, je bent niet drie maanden oud, en het is geen borstvoeding. Alternatieve ijs en orale genegenheid. Soortgelijke contrast bracht gek niet één meisje.

7. Maak een sfeer. Gebruik de zintuigen voor het maximum. Laat je uiterlijk het oog behaagt. Geen lekkende sokken en familie slipje. Gebruik het parfum van hoge kwaliteit, of ten minste, laat het ruiken naar een schoon lichaam. Schakel de muziek in, verwisselde chocolade, en vergeet natuurlijk niet aanraking.

8. Aandacht voor de clitoris — een andere juiste manier. Leningen vinger en het krijgen van truc, zorgvuldig kijken naar de reactie van het meisje. De methode van speelse vinger is dat je minstens 15 minuten aandacht besteedt aan haar rommel. Wees niet bang om naar haar gevoelens te vragen. We zullen zijn zoekopdrachten niet bespreken als u niet weet waar het meisje dit belangrijkste lichaam van haar seksuele gevoelens heeft, sluit dit artikel en ontmoedigt meer in tanks.

negen. Neem seks in het publiek, in de ziel, op de keukentafel — In iemand die geen te traditionele plaatsen is. Het is adrenaline, variëteit, extreme en nieuwe vertoningen.

10. Verwijder geen ondergoed van haar. Schik een kleine foltering, plagen en streelde door de stof. Dit zorgt voor een prachtig wachten en anticiperen en wanneer direct contact wordt gehouden, zal het veel meer plezier leveren dan normaal.

elf. Begin met massage. Verwarm haar lichaam en spieren, afwisselende tedere slagen en lichte slijpen.

12. Heb vertrouwen. Zelfs als het gezicht van jou niet pijnlijke bultrug is, omdat je deze fase hebt bereikt en op vrijwillige basis het vertrouwen van de hoofd alfa-man in het hele district straalt.

13. Naakt slapen. Naakte lichamen aanraken, zelfs door de slaap, veroorzaken de meest aangename emoties en gevolgen.

veertien. Bind haar ogen. Opwinding veroorzaakt door tijdelijke blindheid verhoogt het niveau van adrenaline. Laat het verband gemaakt zijn van zachte zijde, het zal sensualiteit en nieuwe sensaties toevoegen.

15. Doe het licht uit. Vergelijkbaar «blindheid» Voor jullie beiden, zodat je volledig kunt focussen op sensaties en elkaar. Bovendien kunt u zich voor een lange tijd verbergen, geen nagels op de voet onder de dekking van deze duisternis gesneden.

16. Rollenspellen… Ze zijn in staat om zelfs de meest saaie gevallen te diversifiëren en te herleven. Je kunt beginnen met het chippen van vuile woorden, maar bekijk de reactie, dan is het belangrijkste ding om het niet te overdrijven. Probeer haar te bevredigen met behulp van de vibrator. Niemand twijfelt aan je kansen, maar veel vrouwen, die hun fantasieën beschrijven, droomt dat hun partner een beetje van het gewalste schema zal bewegen en ze met een vibrator wint.

17. Kus hartstochtelijk. Draai je tong niet in een analoog van kwallen in haar mond.

achttien. Eet meer ananas. Wetenschappers kwamen erachter dat deze vrucht de smaak en de geur van het sperma verbetert. We zullen niet vragen welke methode of ervaren ze dit feit berekenden.

19. Probeer tijdens orale seks niet te gebruiken om je tanden te gebruiken.

twintig. Probeer de praktijk van BDSM. Vanwege de ergste populariteit van zo’n shit als «50 tinten grijs», Veel meisjes hoeven zich niet langer naar zulke experimenten te duwen. Zeg gewoon van tevoren wat acceptabel is en wat niet is. Niet pijnlijk beschaamd en pijn doen.

21. achterkant. Laat het je binden en je ondermijnen. Binnen het redelijke. We veroordelen niet, maar ook de riemen worden niet aanbevolen. (Brrr)

22. Speel met haar in het spel WAAR of verlangen. Dit is een geweldige manier in een gameform om wat dingen over elkaar te verkennen. Nou, het verlangen om uit te gaan in overeenstemming met de mogelijkheden van je fantasie.

23. Neem seks voor een spiegel. Aanbieding Watch Porn, en tijdens het kijken, zal je haar orale seks verrassen. Goed, of vice versa, hier hoe eens mee te doen.

24. En de laatste, de beste seks voor het meisje zal bij wie ze zich zal voelen, zo niet de meest geliefde, dan de meest wenselijke en schattige. De grootste liefhebber van alle tijden en volkeren, Jacomo Casanova, ontving zijn titel niet om triple tulups in bed te kunnen maken, en niet voor een lid aan zijn knieën, maar voor het hebben van elke vrouw in de ogen van Casanov bezateld zijn unieke charme.

Voor “Degene die van het lezen hield, zal uit nieuwsgierigheid zijn om te lezen dat alle boeken hem ontmoeten; Degene die van vrouwen hield, zal de liefde van elke persoon zoeken die hem ontmoet, ondanks haar schoonheid zij of een Gloyka”.

Follow us Social Media

Contact Us

OUR TESTIMONIALS

What Our Customers Say About Us

raduno-brick-oven-and-barroom
"The team at Todd & Associates is always available and prepared to guide us through many complicated financial challenges. They truly work with us as a partner to keep our business successful."
Eric Nelson
Raduno Brick Oven and Barroom
gastro-arkansas
Todd & Associates is the ideal firm for us. They provide great client service, are willing to help with anything, and are very experienced with our industry. They take the time to provide education, discuss our objectives, and always seem to get things done in a timely manner. The service, professionalism, experience, and effectiveness exceed expectations. I confidently and highly recommend Todd & Associates.
Alisa Petet-McElfresh
Gastro Arkansas
snap-fitness
"I have been with Todd & Associates since my business began and I know they will take care of the financial matters so I can help my clients with their health. No matter what you need, they get it done for you."
Woody Brawley
Owner, Snap Fitness, Stuttgart, Arkansas
watkins-automotive
"We here at Watkins Automotive are thankful to have a strong team like Todd & Associates CPAs! They do a great job taking care of our books and payroll which allows us to maintain our focus on taking care of our customers’ needs!"
Jason Watkins
Owner, Watkins Automotive

Register for our newsletter to be informed about the latest developments and events.